top of page

ჩვენ შესახებ

565.jpg

ჩვენ მთავარ მიზანს წარმოადგენს: მთელი ჩვენი რესურსი მივუძღვნათ ჭეშმარიტად უნიკალური ქართული ღვინის, ჭაჭისა და ბრენდის დამზადებას, რაც წარმოადგენს ქართული ვენახებისა და ხალხის ანარეკლს.​ საქართველოში ქვევრში ღვინის დაყენება 8 ათასი წლის წინ დაიწყეს და ამ ტრადიციას დღემდე ინარჩუნებენ.

​​

ქვევრის ღვინის დაყენების ქართულ ტრადიციულ მეთოდს იუნესკოს (UNESCO) არამატერიალური კულტურული მემკვიდრეობის ძეგლის სტატუსი მიენიჭა, რაც ამ მეთოდის უნიკალურობაზე მიუთითებს.

bottom of page