Laravel

ქვევრის ღვინის სტრუქტურა

Laravel

წარმოგიდგენთ ქვევრის ღვინის სტრუქტურას

მას შემდეგ რაც ყურძენი ქვევრში ამთავრებს  დუღილს, ქვევრი ილუქება და ღვინო გადის დავარგებას გაზაფხულამდე.


ტერმინოლოგია:

წიპწა - ყურძნის კურკა

კლერტი - ყურძნის ღერო

ჭაჭა - დაჭყლეტილი ყურძნის მასა

ლექი - სითხეში არსებული ნაწილაკების/მასის დანალექი

ქვედა, შუა და ზედა ღვინო - ღვინო იმის და მიხედვით როგორი შემხებლობა აქვს ლექთან

საკავშირებული ბლოგები
„ნიამორი“ – ღვინო ექსკლუზიური გრავირებით

ღვინის კონკურენტულ ბაზარზე შემოსვლა...