ჩვენს შესახებ

ჩვენს მთავარ მიზანს წარმოადგენს: მთელი ჩვენი რესურსი მივუძღვნათ ჭეშმარიტად უნიკალური ქართული ღვინის, ჭაჭისა და ბრენდის დამზადებას, რაც წარმოადგენს ქართული ვენახებისა და ხალხის ანარეკლს.

საქართველოში ქვევრში ღვინის დაყენება 8 ათასი წლის წინ დაიწყეს და ამ ტრადიციას დღემდე ინარჩუნებენ. ქვევრის ღვინის დაყენების ქართულ ტრადიციულ მეთოდს იუნესკოს
(UNESCO) არამატერიალური კულტურული მემკვიდრეობის ძეგლის სტატუსი მიენიჭა, რაც ამ მეთოდის უნიკალურობაზე მიუთითებს.

565.jpg